s
loading...

Mesés esküvői fotók Kerekegyházán: A szerelem pillanatai örökké tartanak

2023.08.10.

Kerekegyházán esküvőre készülsz? A Dél-Alföld egyik gyöngyszemeként ismert falu lenyűgöző környezetet biztosít az esküvői fotókhoz. A festői táj, a vidéki hangulat és a helyi nevezetességek tökéletes hátteret nyújtanak az esküvői emlékek megörökítéséhez. Ha vágytok egy olyan esküvőre, amelynek fotói életre keltik a szerelmet és az emlékeket, Kerekegyházán a helyed.

Kerekegyházi esküvői helyszín:

  • Kunsági Major: Maximum 180 fő befogadására alkalmas, exkluzív rendezvényhelyszín Kecskeméttől mindössze 19 km-re. Legyen szó akár kis, közepes vagy egy nagyobb esküvőről, tökéletes választás lehet a nagy napotokra. A majorban számos szolgáltatás áll rendelkezésre, beleértve a dekorációt, a cateringet és a szálláslehetőségeket is.
  • Málnás udvar: Rusztikus környezetben, legfeljebb 70 fős esküvő tartható. Lokációját tekintve, Kecskeméttől 6 km-re Kerekegyháza külterületén egy varázslatos rendezvényház vár titeket. Vendégházukban 8 egyedi berendezésű, fürdőszobával felszerelt, 16 fő részére alkalmas szálláshely foglalására van lehetőség.

Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” /Antoine de Saint- Exupéry/

Ha egy olyan helyszínt kerestek, ahol az esküvőtök különleges és emlékezetes élménnyé válhat, akkor ne keressetek tovább, Kerekegyháza. Itt minden adott ahhoz, hogy az esküvőtök álommá váljon a természet ölelésében.

Az esküvői fotózás fontos része az esküvői ünnepségnek, Kerekegyháza számos olyan különleges helyszínt kínál, amely lenyűgöző háttérként szolgál a fotókhoz. A gyümölcsösök, a virágos rétek és a festői táj minden pillanatban egyedülálló fotózási lehetőségeket biztosítanak, így minden esküvői emlék örökre megőrződik.

Az esküvő Kerekegyházán való megrendezése egy igazi vidéki romantikus élmény lehet. Békés és nyugodt környezetben Ti és a vendégeitek együtt élvezhetitek a természet közelségét és a vidéki bájt, miközben összekötitek életeteket egy boldog pillanatban.

Az esküvő utáni lagzi szintén fontos része az esküvői ünnepségnek, és a Málnás Udvar, illetve a Kunsági Major kényelmes és modern létesítményei lehetővé teszik, hogy a nagy napotok zökkenőmentesen menjen. A helyszínen találhatóak szabadtéri területek, vendéglátó egységek és kiszolgáló helyiségek, melyek megfelelnek minden esküvői rendezvény igényeinek.

Esküvői fotózás Kerekegyházán, esküvő kerekegyházán, lagzi helyszín kerekegyházán, kerekegyházi esküvő, kerekegyházi esküvői fotózás, kerekegyháza esküvő, esküvői helyszín kerekegyházán

Recent posts
Esküvő Lajosmizsén: Varázslatos helyszín a nagy napra
Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta