s
loading...

Esküvő Lajosmizsén: Varázslatos helyszín a nagy napra

2018.05.15.

Az esküvői tervezés izgalmas, ám gyakran kihívásokkal teli feladat lehet. Ha egy romantikus és idilli helyszín után kutattok, Lajosmizse minden várakozásotokat felülmúlhatja. Ez a csendes város a Duna-Tisza közén helyezkedik el, ahol a természet és a történelem találkozik, tökéletes helyszínt kínál a nagy napotok számára.

Különleges helyszínek:

Lajosmizse számos különböző helyszínt kínál, amelyek minden párnak lehetőséget adnak az egyedi esküvői élmény megteremtésére. Legyen szó egy kis, családi kávézóról, vagy éppen egy grandiózus kastélyról, itt minden megtalálható. A város ügyel arra, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és stílusának megfelelő helyszínt. Esküvői helyszín Lajosmizsén olyan, mint például a:

  • Ezüst-Villa rendezvényhelyszín: Egyszerre modern, mégis elegáns, családias és képes kiszolgálni több száz fős vendégsereget is.
  • Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar: Csodálatos, az esküvős miliőhöz illő természeti környezet, gondozott park, több, mint 300 vendéget tud fogadni.
  • Liza Aqua & Conference Hotel: Lehetőséget ad   a ceremónia megrendezésére  lakodalmak és az ahhoz kapcsolódó vendéglátás lebonyolítására. Rendezvénytermük 70 fő, míg rendezvénysátruk 240 fő befogadására alkalmas.
  • Tanyacsárda: Az Öreg és Új Tanyacsárda nem ismer lehetetlent, ideális választás lehet a több száz fős esküvő lebonyolítására.
  • Faház kisvendéglő: Alkalmas lehet kisebb esküvők lebonyolítására.

Fotogén környezet:

Az esküvői fotók elengedhetetlen részét képezik a meseszép helyszínek. Lajosmizse minden évszakban megmutatja másik arcát, legyen szó virágokkal borított tavaszi rétekről, a nyári napfény által megvilágított Központi park, vagy a nemrégiben felujított Iskola-tó. Ne feledkezzünk meg a város legrégebbi építészeti emlékéről, a 14. század végén épült Pusztatemplomról. Ezen helyszínek kiváló választás lehet a kreatív fotózásnak, illetve a családi, baráti csoportképek elkészítéséhez. A város lenyűgöző természeti kincseit kihasználva, garantált, hogy az esküvői fotók örökké emlékezetesek lesznek.

A történelem varázsa:

Lajosmizse gazdag történelmi örökséggel rendelkezik, amely megidézi a múlt szépségét. Az idilli környezetben megtalálhatóak történelmi kastélyok és kúriák, amelyek tökéletes hátteret biztosítanak egy elegáns esküvőhöz. A romantikus parkok és kertek varázslatos helyeket kínálnak az eljegyzéstől a kerti ceremóniáig.

Nem számít, hogy egy hatalmas óceán partján gyönyörködsz a naplementében,
vagy lopott perceidben egy pici tó kacsáit nézed.
Csak az számít, ül-e melletted valaki.

Amennyiben esküvői fotóst kerestek Lajosmizsén vagy Lajosmizse környékén, állok rendelkezésetekre. Néhány éve költöztem eme városba, így volt már alkalmam többször is fotózni itt esküvőt. Legyen szó egy kihelyezett polgári esküvőről, vagy akár a hagyományos szertartásról a Városházán. Örömmel segítek kiválasztani a megfelelő esküvői helyszínt Lajosmizsén, hasznos tanácsokkal tudok szolgálni, ami ezt a települést illeti.

esküvői fotós lajosmizsén, esküvői fotós, esküvőfotózás lajosmizsén, esküvő lajosmizsén, esküvői fotós lajosmizse, esküvőfotózás lajosmizse, esküvő lajosmizse, lajosmizsei esküvő, lajosmizse esküvő, esküvői helyszín lajosmizsén

Recent posts
Mesés esküvői fotók Kerekegyházán: A szerelem pillanatai örökké tartanak
The design is the creation of a plan or convention for the construction of an object, system or measurable human