s
loading...

Edina & Dávid

Dávid egy közös ismerősön keresztüli ajánlás útján jutott el hozzám a felkéréssel. Nagy örömömre szolgált, hogy abban a városban készíthettem el az esküvői fotóikat, amelyben jelenleg is lakom. Egy személyes találkozó keretében megbeszéltük a részleteket, hogy hol lesz a lakodalom, illetve, hogy mik az elképzeléseik. A szerződéskötést követően, meg is állapodtunk, így boldogan vártuk az esküvő napját. A boldogító IGEN-ek előtt, a pár kérése szerint a közelben levő Iskola-tó es park szolgált helyszínéül a kreatív fotózásnak. A szertartásnak a Lajosmizse Város Önkormányzata Díszterme adott otthont, amelyet bátran merek ajánlani, ha Lajosmizsén szeretnétek összekötni az életeteket. A pár kérésére a csokordobás és a csoportképek a Városház téren készültek.  Ezek után Ladánybenére, az Akácos házhoz utaztunk, ahol a jó hangulatú lakodalom került megrendezésre.  A hagyomány szerinti tányértöréssel vette kezdetét a mulatság. A finom ételek elfogyasztása után, következhetett a gratuláció, illetve az ajándékátadás.

A pár előre készült egy nyitó tánccal, amelyet a szülők kisebb könnyei, mosolyai és elismerő tekinteteik követtek. A lagzi alatt sor került több játékra is, amely emelte az est színvonalát. A hajnalig tartó bulit, egy tortavágás és a menyasszonytánc szakított csak félbe, de ez sem szegte kedvét a mulatni vágyó násznépnek.

 

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis szösszenetet. Amennyiben Lajosmizse környékén tervezitek a nagy napotokat, bátran keress fel, biztosan tudom szolgálni pár jó tanáccsal.

Recent events
Kötelező okmányok a szertartáshoz
Ezeket a fontos dokumentumokat NE hagyd otthon, hogy zökkenőmentes legyen az esküvőd
Holiday Festival
Donec porta metus a libero cursus, vestibulum cursus tortor condimentum. Curabitur tortor leo, elementum sed congue in, maximus quis eros. There is no excerpt.