s
loading...
ESKÜVŐI FOTÓZÁS ÁRAK - CSOMAGOK

A karácsonyi fotózás egyik legcsodálatosabb módja annak, hogy megörökítsük az ünnepi meghitt pillanatokat és emlékeket készítsünk a családról és barátokról. Ezek a fényképek életre keltik az ünnepi hangulatot, és később visszaidézve megerősítik a szeretet és összetartozás érzését. Emellett lehetőséget adnak arra, hogy kreatív módon örökítsük meg az ajándékozást, díszítést és az ünnepi dekorációkat, amelyek emlékezetessé varázsolják a karácsonyt.

20-25 perc fotózás 19.000 Ft

Karácsonyi fotózás a Bukovszki Birtokon

KARÁCSONYI FOTÓZÁS KECSKEMÉTEN!

Ebben az évben Kecskemét-Ménteleken a Bukovszki Birtokon tartom a karácsonyi fotózást.

Időpont: 2023.12.10. Vasárnap 09:00-19:00ig.

Ár: 19.000 Ft, amely tartalmazza a stúdió bérlés költségét, 20-25 perc fotózást és az összes jól sikerült kép átadását digitálisan.

 

Előzetes időpont foglalás szükséges!

 

Fotózás menete:
A fotózás a Bukoszvki Birtokon lesz, a kis ház tetőtéri stúdiójában. Kérlek, az esemény előtt 5-10 perccel hamarabb érkezzetek, hogy a kabátok, táskák levételét követően kezdődhessen is a fotózás. Maga a fényképezés 20-25 percet fog igénybe venni, amely alatt megfelelő kép készül több szögből, több beállításban. Ezt a csomagot úgy alakítottam ki, hogy minden család kellő képpen rá tudjon hangolódni a fotózásra.

ÖTLETEK ÖLTÖZKÖDÉSHEZ

Világos színekből összeállított díszletünkkel leginkább világos ruházat harmonizál: fehér, bézs, pasztell színekből összeállított kombinációk biztosan remekül fognak mutatni a képeken. Szintén jól tud kinézni ha összeöltöztök színekben passzoló otthonos vagy akár elegáns ruhákba, esetleg színes pizsamákba amik főleg a sötétebb jellegű fényjátékos (lásd lentebb) képeknél mutatnak fantasztikusan. Ne féljetek kreatívak lenni!

 

Amennyiben szükséged lenne nyomtatott papírképekre vagy egy általad választott képet szeretnéd, ha vászonképként adnék át, erre is van lehetőséged KEDVEZMÉNYES ÁRON!

 

NYEREMÉNYJÁTÉK:

Vegyél részt a 2023.11.12 19:00-ig tartó nyereményjátékban, amellyel nyerhetsz egy karácsonyi fotózást!! 

Részvételi feltételek a játékban (FACEBOOK):

Kövesd be az oldalam (https://www.facebook.com/MonoriSzabolcsWeddingPhotographer),

Az eredeti poszt alatt jelölj meg 2 barátodat, akik örülnének egy ilyen lehetőségnek,

Végezetül oszd meg ezt a posztot nyilvánosan!

Tökéletes ajándék szülőknek, nagyszülőknek, testvérnek, keresztszülőknek, barátoknak! Add ajándékba a rólad/rólatok készült karácsonyi képeket!

Sorsolás: 2023.11.12. 20:00

Address:

    Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes egyedi árajánlatot és 24 órán belül válaszolok!