s
loading...
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok,

Monori Szabolcs vagyok 26 éves, Lajosmizsén élek életvitelszerűen párommal. Budapesten dolgozom, mint alkalmazás üzemeltetési mérnök, szabadidőmben, illetve az informatika világából kiszakadva esküvőket, sportrendezvényeket, illetve különféle portréfotózásokat vállalok országosan.

5 éves tapasztalatommal segítem az esküvőre készülő párokat, hogy a nagy napjukon ezzel már ne legyen gondjuk, ne kelljen aggódniuk a megfelelő minőségű képeken. 

Hálás vagyok ügyfeleim véleményéért, hiszen ezekből a visszacsatolásokból tudok tanulni, fejlődni. Az elégedettség is azt mutatja, hogy több visszatérő ügyfelem is volt az évek során.

Életvidám személyiség vagyok, úgy lehet felismerni, hogy “Ő az tudod, az állandóan mosolygós srác”. Annak érdekében, hogy képezzem magam, új trendeket ismerjek meg, illetve Magyarországon elismert fotósok által szerzett tudást elsajátítsam, különböző témájú workshopokon veszek részt.

Sportrendezvényeket általában csapatommal együtt fotózzuk, ezáltal nem okoz gondot egy nagyobb sportesemény, vagy egy szalagavató megörökítése sem. 

Letisztult fotók

Fiatalos, kreatív szemlélet

Hatékony, gyors, pontos munkavégzés