s
loading...
SPORT FOTÓZÁS ÁRAK - CSOMAGOK

A sportesemények tele vannak emlékezetes pillanatokkal, legyen az a gyermekünk iskolai sport rendezvénye, vagy profi sportesemény. Fotósként és sportrendezvény szervezőként is egyaránt tudjuk, mennyire fontosak a jól sikerült képek a rendezvény hirdetése, promótálása érdekében. Egyénileg és csapatommal vállaljuk sportrendezvények megörökítését, legyen az futóverseny, akadályfutóverseny, maratoni futóverseny, bicikliverseny, bármilyen csapatsport mérkőzés, stb.

10.000 Ft/óra/fotós rendelkezésre állási idő

FOTÓS SPORT CSOMAG

Sport esemény fotózása egy vagy több fotóssal:

Magasan képzett fotósaink segítségével garantáljuk, hogy a sportesemény minden lényeges momentumát megörökítjük. A fotóssal közvetlenül együttműködve a legjobb pillanatokat rögzítjük, hogy azok később újraéledjenek a képeken.

Kép mennyisége függ a résztvevők számától:

Az eseményen résztvevők számától függően igyekszünk minél több sportolót megörökíteni. Arra törekszünk, hogy minden résztvevőnek legyenek képei, hogy mindenki megtalálja magát az eseményen készült fotók között.

Igény esetén eredményhirdetés, díjátadó megörökítése:

Ha az eseményen eredményhirdetésre, díjátadóra is sor kerül, akkor azt szívesen dokumentáljuk. Az elégedett és boldog sportolók pillanatai mindig fontos részét képezik az emlékezetes eseményeknek.

Futóversenyek esetében befutó, éremosztás fotózása:

Futóversenyek esetén kiemelt figyelmet szentelünk a befutó pillanatoknak és az éremosztásnak. Az izgalmas célba érkezéseket és a diadalmas pillanatokat örömmel rögzítjük, hogy minden résztvevőnek meglegyen a jól megérdemelt elismerése.

Kiszállási díj:

Ha sporteseménye Lajosmizsén vagy annak környékén kerül megrendezésre, akkor nem számolunk fel kiszállási díjat. Azonban, ha az esemény más helyszínen van, akkor a kiszállási díjat külön számlázzuk 90Ft/km tarifával, amely nem szerepel a csomag árában.

Address:

    Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes egyedi árajánlatot és 24 órán belül válaszolok!